Float Experience Norg

“Als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg”. Een quote van? Het internet zegt dat het een quote is van Henry Ford, Albert Einstein, Benjamin Franklin en nog wat mensen.

Feit is, deze quote klopt wel. Als wij, de Kersjes, in de zomer van 2018 niet een aantal belangrijke beslissingen hadden genomen. Dan zaten we nu nog in Loosdrecht. Ook vast heel content, te doen, wat we daar al jaren deden.

Maar het liep dus anders en in mei 2019 hebben we onze biezen gepakt en zijn vanuit het midden van het land naar Drenthe zijn vertrokken. Dat was best een grote stap. Mijn man heeft zijn werk opgezegd, mijn dochter moest naar een nieuwe school en ikzelf werkte toen nog in Amersfoort.

Hoewel ik jaren met plezier in de ICT heb gewerkt was ik ook wel toe aan wat nieuws. Via mijn zwager heb ik kennis gemaakt met floaten en floatbaden. Het floaten beviel me zo goed dat ik op een gegeven moment besloten heb dat ik zelf wel een bad zou willen hebben om dit genieten met zo veel mogelijk mensen te kunnen delen. Gelukkig hebben we op onze nieuwe stek genoeg ruimte om een prachtige floating ruimte te creëren. En zo is: ‘Float Experience Norg’ ontstaan.

Ik hoop je dan ook binnenkort te mogen ontvangen in mijn prachtige floating ruimte.

Informatie

Wij zijn geopend dinsdag tot en met zaterdag van 08:00 tot 17:00
Telefoon: 06 502 456 13
Bezoekadres: Steeg 1, Norg
Marielle Otten
Marielle Otten
Marielle (ik dus), creatief op vele vlakken! Amateur website maker, zeepzieder, epoxygieter, domotica noob, keukenfee, limoncello brouwer en sinds kort dus eigenaar van Float Experience Norg.